Ermaksan Makine
ENDÜSTRİ 4.0
Otomasyon Sistemi

ENDÜSTRİ 4.0

Makineleri bağlantılı ve akıllı sistemler haline getirerek, işletmenizin daha üretken olmasını sağlayın.

Dünyanın dört bir yanındaki pek çok şirket, akıllı üretim için en gelişmiş teknolojiyi kullanarak yakın gelecekte karşılaşılacak zorlukların üstesinden gelmek üzere yatırım yapmaktadır.

Güçlü Ar-Ge altyapımız ve yenilikçi yaklaşımımızla akıllı üretim çağının öncüsü olma misyonumuzu güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Ermaksan’da, endüstri 4.0 ile ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenize ve hızlandırmanıza yardımcı olabilecek pek çok çözüm sunuyoruz. Bu yaklaşıma dayanarak, şirketinizi modern bir akıllı fabrika haline getirmeniz ve piyasada avantaj kazanmanızı sağlamak üzere ER 4.0 yazılımını geliştirdik.

Akıllı üretim sistemlerini birbirine entegre ederek ve üretim süreçlerini minimum maliyet ve maksimum verimlilikle optimize ederek yeni bir üretim konseptine geçiş yapın. Şimdi üreticiler için, geniş bir yelpazede fırsatlar sunan Ermaksan’ın Endüstri 4.0 çözümlerinden yararlanmanın tam zamanı.

Ermaksan olarak, bir sonraki seviyeye geçmeniz için şirketinizin yanında yer alan, size kapsamlı bir çözüm sunan stratejik bir iş ortağıyız.