background
Haberler
02.08.2023

BLECHEXPO 2023 – Uluslararası Sac İşleme Teknolojileri Fuarı

Sizi uluslararası sac levha işleme fuarı Blechexpo 2023'e davet etmekten heyecan duyuyoruz! 7-10 Kasım tarihleri arasında Stuttgart, Almanya'da standımıza bekliyoruz.

Sac metal işleme alanında önde gelen uluslararası ticaret fuarı olan Blechexpo 2023'e sizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz! 7-10 Kasım tarihleri arasında Almanya'nın Stuttgart kentinde gerçekleşecek olan fuarda standımızı ziyaret ederek en son gelişmeleri yerinde deneyimleyin. Bizi Salon 3, Stand 3203'te bulabilirsiniz.

Teknolojinin geleceğine tanık olacağınız, iş ve endüstri ortamında devrim yaratan en son trendleri keşfedeceğiniz standımızda sıra dışı bir yolculuğa çıkmaya hazırlanın. Otomasyon teknolojimiz, endüstriyel dünyayı dönüştürmeye ve işletmenizi gelecekte yalnızca hayatta kalmaya değil, aynı zamanda gelişmeye de teşvik edecek şekilde ayarlanmıştır.

Ermaksan ekibi ziyaretinizi sabırsızlıkla bekliyor. Sizinle yüz yüze görüşmek ve yenilikçi çözümlerimizin işletmenizi nasıl geleceğe hazır hale getirebileceğini tartışmaktan heyecan duyuyoruz. Standımızda anlamlı konuşmalar yapma, sektör uzmanlarıyla bağlantı kurma ve işinizi ileriye taşıyacak heyecan verici yenilikleri keşfetme fırsatına sahip olacaksınız.

Blechexpo 2023 için hazırlanırken, kaçırmak istemeyeceğiniz daha fazla güncelleme ve gelişmeler paylaşacağız.

Takviminizi işaretleyin ve Blechexpo 2023'te bizi ziyaret etmeyi unutmayın! Sizi ağırlamak ve işinizin büyümesine olan tutkumuzu paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.