background
Haberler
28.03.2024

FIBERMAK Momentum Gen-5, 2024 IF DESIGN AWARD ödülünü Kazandı

FIBERMAK Momentum Gen-5 Fiber Lazer Kesim Makinemizin IF DESIGN AWARD 2024'te ödüle layık görüldüğünü duyurmanın heyecanını yaşıyoruz.

IF DESIGN AWARD, dünya çapında en köklü ve prestijli tasarım organizasyonlarından biri olarak tanınmaktadır ve bu ödül, ürünümüzün olağanüstü tasarımının ve yenilikçiliğinin bir kanıtıdır.

FIBERMAK Momentum Gen-5, çeşitli sac türlerinin hassas ve yüksek hızda işlenmesi için özel olarak tasarlanmış, CNC kontrollü 2D fiber lazer kesim makinesidir. Ermaksan tasarımının kullanıcı dostu unsurlarından ilham alan 5. nesil Fibermak, kendine özgü duruşu, bombeli yapılı gövdesi ve özenle işlenmiş tasarım detaylarıyla dikkat çeken, farklı renk şemasıyla dikkat çeken bir görünüme sahip. Turuncu yansıtıcı ışıkların yumuşak geçişlerinin eğik gri alüminyum ekstrüzyon panele dahil edilmesi, genel estetiğe ilgi çekici ve güçlü bir tasarım öğesi katıyor.

Ermaksan Genel Müdür Sayın Ahmet Özkayan, FIBERMAK Momentum Gen-5 Fiber Lazer Kesim Makinamız için IF Tasarım Ödülünü almaktan duyduğu gururu belirterek, “Bu takdir, müşterilerimize yenilikçi ve etkili çözümler sunmaya olan bağlılığımızın altını çiziyor, tasarım ve mühendislikte mükemmelliğe olan bağlılığımızı yeniden doğruluyor" dedi.

FIBERMAK Momentum Gen-5, tasarım ve fonksiyonun kusursuz birleşimiyle endüstriyel dünyaya yenilikçi çözümler sunuyor. Çok yönlülük, yenilikçilik ve kullanıcı dostu olma anahtar kelimeleri üzerine inşa edilen tasarım yaklaşımı, ürünün teknolojisi ve performansında kendini gösteriyor. Operatörler düşünülerek tasarlanan bu makine, kurulum ve servis çabalarını en aza indirmeyi ve kullanıcılar için daha verimli bir çalışma ortamı yaratmayı amaçlayan çok çeşitli özellikleri bünyesinde barındırır. FIBERMAK Momentum Gen-5, çeşitli ihtiyaçları karşılamak için çeşitli format ve kapasiteler sunarak düz sac ve boru kesimi için isteğe bağlı büyük ölçekli esnek fiber lazer kesim makineleri sunar. Tabla boyutları 3x1,5 metreden 18,3x2,5 metreye kadar değişmektedir.